Ukategorisert

Sherwood

Jeg har fått spunnet litt igjen, og denne gangen falt valget på et hespe 100% merino fra Highland Handmades i fargen Sherwood. Jeg mistenker at dette var et impulskjøp, for jeg ser ikke heeelt grunnen til at jeg kjøpte akkurat denne fargen, det var ikke helt meg var tanken under spinningen. Derfor ble det spunnet tykt til meg å være, og det gikk unna i en rasende fart :p

285 meter på 115 gram, og tykkelsen på garnet er en DK-weight for de som er inne i de betegnelsene. Hva jeg skal gjøre med dette, er det sikkert noen som lurer på… Det skal legges i skattekammeret, også kalt «aner ikke hva jeg skal bruke dette til-kammeret» 😉

3 kommentarer

  • Sissel

    Ser jo veldig «militærfarga» ut da. Du kjenner ikke noen i forsvaret som trenger lue til kalde dager? Jeg fikk boogie til å farge til meg, og så strikka jeg lue til Rogern, og til kollegaen, og så blir det visst en lue til.

    • Marianne

      Jeg kan jo øremerke den Sissel 😉 Tror den bare må ligge til marinering, akkurat nå har jeg ikke lyst til å strikke med de fargene i det hele tatt 😉