Ukategorisert

Ufoen er våknet til liv

Jeg har noen store uferdige skatter liggende på lur, og en av de er et lappeteppe som heter The Great American Aran Afghan. Jeg begynte på det i 2008 i alpakka fra Sandnes, rosa selvfølgelig, romantikken lenge leve 😉

Jeg har strikket litt på det sånn hist og pist, og da jeg tok det frem nå var 8 av 20 lapper ferdig. Nå har jeg strikket 2 lapper til og jeg er halvveis. Tror ikke jeg skal gi meg helt enda, men om jeg blir ferdig i denne omgangen det er jeg usikker på. Jeg limer inn litt bilder, så dere får se hva jeg holder på med.

10 kommentarer

 • lena

  Så godt at du har funnet frem denne UFO'en igjen, for det blir jo så flott. Jeg har selv begynt på dette via en along på uformelt, men har kun strikket 1 lapp så langt, og det var i februar. Men skal begynne på en til snart kjenner jeg:) Så flott garn og farge du har valgt!

 • Lunamon

  For et pågangsmot!! Dette er jo svenneprøven i strikking.
  Likte spesielt godt den første lappen. Lykke til videre med de siste 10. En lapp i ny og ne er løsninga, da kommer du i mål.
  God helg til deg og dine.

 • Kaninen

  Så fin farge!

  Jeg har også påbegynt dette, men kastet inn håndkleet for jeg synes garnet var helt grusomt. Men jeg skal få laget det en gang, det er jo utrolig pent!

 • Marita

  Det er en nydelig teppe, jeg har strikket det. Mye jobb, men resultatet er supert. Heier på deg – du blir nok ferdig 🙂

 • Sissel

  Wow. Men som Mono (var det ikke?) sa, det er godt med et strikketøy som allltid er der og venter på deg.
  Og så er det noe med å ta frem disse berømte ufoene innimellom. Så er de litt med selv om de er litt bortglemt enten det er bevisst eller ikke.

 • Guri

  Gleder meg til å se teppet ditt ferdig! Har aldri sett det i rosa før, og det blir sikkert kjempefint! Og alpakka i tillegg; dette blir Rolls Roys!

 • Stine

  Dette ser ut til å bli et nydelig flott teppe 🙂 Spennende å se hvordan det blir som ferdig, legger meg til som følger sånn at jeg får det me meg 🙂

 • Marianne

  Tusen takk alle 🙂 Jeg gleder meg til jeg får det ferdig, ser for meg at det blir det perfekte koseteppet, og alpakka er jo bare deilig.