Ukategorisert

Babyjakke fra Dale Baby nr 142

 En stykk babyjakke er ferdig! I går fikk jeg strikket ferdig det siste på babyjakken i selvfarget Wollmeise 100%. Mønsteret er fra Dale Baby nummer 142, og det er det første mønsteret i det heftet. Jeg valgte størrelse 0-3 mnd i håp om at den kunne bli en del av et hentesett. Selv om strikkefastheten stemte så ble jakken nærmere 3 mnd enn 0 mnd, så da er det bare å finne enda et jakkemønster, og håpe på at størrelsen blir riktigere da.

Uansett, jakken ble supersøt, og det fine med babyer er jo at de vokser inn i klær, så det blir nok ei søt snuppe som får bruk for den:)

Må også vise frem posten jeg fikk for et par dager siden, en ny Loop batt, denne gangen bestående av merino, corriedale, nylon og angelina (glitter). Gleder meg til å spinne den!

10 kommentarer