Ukategorisert

Favorittpleddet mitt

Flere av dere lurte på pleddet som var med på bildene i det forrige innlegget. Jeg har strikket det selv, og jeg strikket det for 4 år siden. Det er mitt absolutte favorittpledd og jeg har brukt det hver eneste dag i nesten 4 år. Teppet er strikket i tynn alpakka fra Garnstudio og jeg brukte pinner 3,5 mm. Totalt brukte jeg 13 nøster alpakkagarn, altså 2342 meter med garn.

Teppet er ca 160-170 cm langt, 100 cm bredt og er det perfekte slumreteppe, faktisk så bra at jeg har planer om et nytt i håndspunnet Polwarthgarn fra den fellen jeg kjøpte og preparerte.

Mønsteret til dette er faktisk et babyteppe nr.10 fra Sandnesgarn sitt dåpshefte, som strikkes fra side til side. Det jeg gjorde var å bare fortsette å strikke til jeg fikk den lengden jeg ville.

7 kommentarer