Ukategorisert

Marsfiberet fra Into the Whirled – Children of Time

Bilde er lånt fra intothewhirled.com

Jeg er med i en fiberklubb som heter Into the whirled. Jeg har bare fått to pakker enda, men det kommer de nydeligste farger derfra. I mars kom det en fargekombinasjon som heter Children of Time, og fiberet er 85% polwarth og 15% silke. Jeg bestemte meg raskt for at dette måtte spinnes tynt, og jeg satte i gang med en tråd som målte 40 wpi. Wpi betyr at jeg kan snurre tråden 40 ganger rundt før den måler 2,5 cm (inch).

Det tok en liten evighet for å bli ferdig med prosjektet, og da den var ferdigspunnet valgte jeg å kjedetvinne tråden og ende opp med et tretrådet garn. Jeg endte opp med 121 gram og 302 meter, og garnet er spunnet på Rose (Majacraft) og tvinnet på Frk. Hansen (Minispinneren).

Du lurer sikkert på hva det skal bli? Jeg funderer på enda en Hitchhiker, får se 😉

5 kommentarer