Ukategorisert

Prinsesseteppe

Denne uka kom det garn i posten fra Nøstebarn. Atter en gang har jeg planer om et prinsesseteppe aka Det hele kongerige, babyteppet som de danske kronprinsbarna har reist hjem i, også tidligere kalt prinseteppe. Jeg hadde bestilt silkeull, som består av 65% ull og 35% silke. Fargen er nr 32 og heter Lyng. Nydelig garn!

Grunnen til at jeg elsker dette teppet er at det er nydelig å se på, og at garnet bidrar til å regulere kroppsvarme. Avkjølende når det er for varmt, og varmende når det er kalt. La opp i går kveld, og det er super automatstrikking, midtbolken hvertfall 😀

2 kommentarer

  • Linda

    Eg kjøpte litt silkeull sist eg var i bergen. Men veit ikkje heilt kva eg skal strikka endå. Dette babyteppet er joberre so fint. Men det ser så innvikla ut.

    • Marianne

      Jeg synes du skal prøve 🙂 Det ser mer overveldende ut enn hva det faktisk er. Teppet kan deles opp i tre deler, den første er faktisk som et nøstebarnteppe i rillestrikk, del to er havskummønster, og del tre er en bord som gjør at du feller av samtidig som du strikker den. Kan du rettmasker, kast og to sammen så klarer du det 🙂