Ukategorisert

Wild orchids – ville orkidéer

De siste to ukene har jeg spunnet på en batt som jeg bestilte fra Loop på Etsy.com. Det var en ullblanding som besto av merino, corriedale og bambus, og fargen het Wild Orchids. Vekta var 5,9oz (170 gram) og da jeg i min vante stil havnet på sytrådtykkelse så tok det sin tid kan man si. Jeg har spunnet i timesvis og gleden var stor da jeg endelig kunne si meg ferdig.

Jeg endte opp med 491 meter, og et garn som er DK weight for de som er kjent med de betegnelsene. For å sammenligne med norske garn så er det hakket tykkere enn tynne sokkegarn og babyull. Jeg har kanskje planer om å strikke et sjal som heter Citron av dette garnet.

Legger med mange bilder av dette, delvis fordi jeg er veldig fornøyd, og delvis for å få frem alle de fargene som gjemmer seg i hespet 🙂

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.