Ukategorisert

Wild orchids – ville orkidéer

De siste to ukene har jeg spunnet på en batt som jeg bestilte fra Loop på Etsy.com. Det var en ullblanding som besto av merino, corriedale og bambus, og fargen het Wild Orchids. Vekta var 5,9oz (170 gram) og da jeg i min vante stil havnet på sytrådtykkelse så tok det sin tid kan man si. Jeg har spunnet i timesvis og gleden var stor da jeg endelig kunne si meg ferdig.

Jeg endte opp med 491 meter, og et garn som er DK weight for de som er kjent med de betegnelsene. For å sammenligne med norske garn så er det hakket tykkere enn tynne sokkegarn og babyull. Jeg har kanskje planer om å strikke et sjal som heter Citron av dette garnet.

Legger med mange bilder av dette, delvis fordi jeg er veldig fornøyd, og delvis for å få frem alle de fargene som gjemmer seg i hespet 🙂

10 kommentarer

 • Anonymous

  Spennende garn – gleder meg til å se ferdig sjal. Det ligger noen timer bak ferdig produkt her ja. A9ta :0)

  • Bibbi

   Jag tyckte att det såg tvåtrådigt ut. Jag har försökt att navajotvinna en gång och det gick inte bra. Jag får försöka igen och ha lite tålamod. Du är jätteduktig på att spinna.

  • Marianne Glørstad

   Hvis du kan justere hurtigheten på rokken din så lønner det seg å sette på en lavere hastighet når du skal prøve navajotvinning. Du kan også lage løken, tråkke litt, stoppe, lage ny løkke, tvinne, stoppe. Bare for å få følelsen inn i ermene 🙂

 • Bibbi

  Oj, oj, oj. Det är större skillnad på våra språk än vad jag trodde. Vad betyder «göra lök»? Google är inte heller så bra på språk.

 • Marianne Glørstad

  Jeg skrev feil, løkke skulle det stå. Altså du lager en løkke (slinga?), tråkker på rokken, stopper, lager en ny løkke, tvinner, stopper. Mer forståelig nå? :))