Ukategorisert

Progresjon og litt fornying

Nå om dagene er det bare en ting jeg strikker på, nemlig prinsesseteppet. Siden det er et såpass stort prosjekt blir det ikke så veldig mye å skrive om, men det går fremover! Jeg har nå begynt på havskummønsteret på kant nr. 4, den siste kanten. Håper jeg får ferdig den ganske kjapt så jeg får startet på den eviglange kanten rundt teppet, er godt over 100 spisser som strikkes samtidig som man feller av 😉 Men lekkert blir det! 

Vet dere at Garnstudio har garnsalg??? BabyAlpaca Silk selges nå til 27 kr for 50 gram, et luksusgarn til å dåne av! 70% babyalpakka og 30% Morbærsilke, namnamnam! Jeg benyttet meg selvfølgelig av tilbudet, og i dag kom det en kilo med heeeerlig garn i posten. I rosafarger, dere ser kanskje et mønster her? Jeg skal bli tante igjen, derfor alt det rosa 😉

Håper dere alle får en flott helg! Selv har jeg puslet litt her hjemme og fornyet med noen småtterier i stua 🙂

Én kommentar

  • anneglor

    Blir i godt humør når en tar en titt på bloggen din Marianne:-)
    Du skal vite at du er til stor inspirasjon og sprer glede:-)