Ukategorisert

Serenity – ITW april 2012

Jeg har tidligere skrevet at jeg er med i en fiberklubb som heter Into The Whirled. Fiberen som kom i april har blitt spunnet og i går ble jeg ferdig da jeg var på spinnetreffet.

Denne månedens fiber var 56s Falkland i fargen Serenity, inspirert av TV-serien Firefly. Jeg har spunnet det som et totrådet garn, og fikk til slutt 340 meter ut av 120 gram fiber, noe som tilsvarer en DK-weight. Jeg hadde ikke prøvd Falkland før denne, men det ga absolutt mersmak, en nydelig fiber å spinne, og jeg er VELDIG fornøyd med resultatet. Hva det skal bli? Jeg aner ikke enda 🙂

3 kommentarer

  • duBedåre

    Dette garnet blei helt nydelig! Som Firefly-fan kan jeg ikke skjule at jeg lar meg forføre av navnet også. (0: Lag noe lekkert av det!

  • Anonymous

    En herlig ulltull og et flott garn. Venter i spenning på hva du har tenkt å trylle ut av dette….. A9ta :0)