Ukategorisert

Spinnelørdag

1. lørdag hver mnd er jeg og spinner sammen spinnegruppa her i Trondheim. Vanligvis møtes vi på Solbakken skole fra 12-16, men siden det er stengt der fra mai-august var vi i Klæbu i dag. I dag var vi 7 damer som møttes og hadde det veldig hyggelig sammen.

Jeg spant Falkland fra Into The Whirled og ble ferdig med tvinningen, så straks har jeg et nytt hespe å vise frem her på bloggen. Akkurat nå er det vasket og henger til tørk på badet. Fargene ble nydelige, så jeg lurer på om jeg må strikke noe av det ganske snart, må sjekke hvor mange meter det er før jeg begynner å søke etter mønster.

Men i kveld blir det bare rolig, bena høyt og høy sofafaktor tenker jeg. God helg!

Én kommentar

  • Anonymous

    Gleder meg til å se nyspunnet garn. Ser ut til at dere hadde en hyggekig trefning i Klæbu i dag. Du kan ta en velfortjent pause i sofaen etter fire timer med spinning – du og den hjelpsomme grisen.God helg, Marianne. A9ta 🙂