Ukategorisert

Baby baby baby

Jeg fortsetter med babystrikkingen, ikke til tantejenta som kommer, men denne gangen til andre. Jeg var på besøk til ei lita frøken på 3 mnd her om dagen, og hun hadde kalde føtter og ingen ullabber. Sånt kan vi ikke ha noe av, og jeg strikket et par sett med labber til henne. De rosa ble strikket i silkeull fra Nøstebarn, og de hvite er strikket i Arwetta. Jeg elsker disse labbene siden de sitter godt på foten. Jeg strikket de på pinne 3,5 mm.

Jeg har også fått brukt opp litt mer Nøstebarngarn, og denne gangen ble det blått siden det er barselgave til en liten pjokk. Jeg har strikket Nøstebarnteppet diagonalt, og med 2 hesper fikk jeg nok til å strikke et par labber og lue som går til teppet. Teppet ble strikket på pinne 6, lua på pinne 2,5 og 3, og labbene er strikket på pinne 3,5. Alt er strikket etter Nøstebarns mønster. Jeg kjøpte samlingen av mønster for noen år siden, og jeg elsker at jeg bare kan finne frem et ark i A5-format istedet for en hel bok.

3 kommentarer