Ukategorisert

Bursdagsuke, spinning og nytt strikkeprosjekt


Denne uka har jeg blitt et år eldre og et år nærmere de tredve. Dagen ble feiret stille og rolig, med «frokost» på senga, spinning og middag med familien. Kunne ikke hatt en bedre dag 🙂

På håndarbeidsfronten i det siste har det vært mye spinning. Jeg har bestemt meg for å være med på Wendyknits mysteriesjal som begynner den 20. juni og har kjøpt mønsteret ($2). Der står det oppgitt hvilket garn som skal brukes, og hvilke pinner. Jeg tenkte lenge på at jeg skulle bruke Wollmeise, men så kom jeg på at det ville være mer moro å bruke håndspunnet garn. Derfor har jeg den siste uka spunnet 217 gram babyalpakka som jeg kjøpte i London i fjor. Dette er blitt spunnet til ca 640 meter som nå er ferdig tvinnet og tørket.

Jeg spant det på Majacraft Rose, og brukte den elektriske rokken til å tvinne, siden den har en så stor spole (går fint 300 gram garn på den). I dag har jeg nøstet det opp og flyttet inn i min nye Piddleloop-veske, som jeg fikk 10% på siden jeg er med og skal strikke sjal 🙂

Tvinner til totrådet garn.
Ca 640 meter/217 gram
Ca 640 meter/217 gram
Ny veske og nytt garn.
Prøvelappe til sjalet.

5 kommentarer

  • Marit

    Gratulerer igjen med dagen som har passert!
    Babyalpakkaen du har spunnet ser så lekker ut, og mysteriesjal i selvspunnet må bli perfekt! Inspirerende å besøke bloggen din!

  • Anonymous

    Nydelig tynt garn. Gleder meg til å se når du begynner med sjalet. Du er jo så grei og deler med oss 🙂 – bursdag og litt ekstra oppmerksomhet er hyggelig. A9ta 🙂