Ukategorisert

Frøken spinnvill

En av mine favorittbutikker når det gjelder fiber er Greenwood Fiberworks. For litt siden fikk jeg med meg at hun skulle ha en fiberklubb, og jeg var snar med å melde meg inn. Klubben går over 3 mnd (mai, juni og juli), og man kunne selv velge hvilket fiber man ville ha. Jeg gikk utenfor boksen min og valgte BFL i stedet for Polwarth (dere er litt stolt av meg nå, sant? Hehe!).

Den første sendingen kom, og fargen het Downton, inspirert av TV-serien Downton Abbey. Jeg spant den totrådet og endte opp med 405 meter på 112 gram.

De som ser på de engelske videocasten har nok sett disse Loop-battene som er så ettertraktet. Når det kommer noe nytt må Marianne prøve og jeg har sikret meg 2 stykker. Denne er den siste, 121 gram, i KNALLFARGER med litt glitter 😀 Denne inneholder merino, corriedale, nylon og angelina.. Sytrådtykkelse igjen, og jeg kjedetvinnet det. Jeg ble rimelig stolt over antall meter, 473 meter 3-trådet garn ut av 121 gram 😀

5 kommentarer