Ukategorisert

Hentesett

Som tante synes jeg det er viktig at min kommende niese må få et fint hentesett i ull, og jeg legger mye av æren min i dette settet 😉 Her er jeg ute etter 100% perfekt altså, er vel derfor jeg har strikket 1 jakke som ble for stor, 2 forsøk måtte jeg rekke opp, og til slutt med egen kreativitet ble den perfekte jakken til. Labbene er også forsøk nr. 2, lua er nr. 2 og buksa fikk jeg klaff på med en gang 😉

Jakken jeg har strikket er etter Nøstebarns mønster på Hentesett, jeg har fulgt målene og maskeantall, men tok min egen vri med havskummønster, hullmønster på ermene og en liten havskumkrage i halsen. Lua er Nøstebarns mønster på Lettstrikket babylue, med en liten blomst til pynt, og labbene er også fra boka «Strikk til Nøstebarn».

Jeg brukte opp restene av garnet til Prinsesseteppet, så for 300 gram silkeull fikk jeg prinsesseteppe, jakke, lue og labber, og enda er det en liten rest igjen.

Jeg er strålende fornøyd!

Det tok ikke lang tid før det var en katt i fokus 😉 Hjelperen min ❤

10 kommentarer