Ukategorisert

Wendyknits Summer Solstice Mystery Shawl KAL – del 2.1


I går kom perlene jeg ventet på til sjalet jeg strikker på. Jeg har blandet matte og blanke perler, så det er en god blanding. Satte i gang ganske så raskt, og i dag ble jeg ferdig med del to av mysteriet til Wendyknits. Sjalet strikkes på pinne 3,75 i selvspunnet babyalpakka og er det mykeste av det mykeste.

Bare å finne frem tålmodigheten, neste del kommer 3. juli 🙂

Mens jeg venter på neste del skal jeg fortsette på en Nøstebarnlue. Har strikket ferdig en heldress til niesa, men må hekle ferdig litt dekor før jeg tar bilder og viser frem, men det kommer straks et innlegg om en ferdig heldress, i morgen kanskje? Slenger inn en liten sniktitt mens dere venter 😉

4 kommentarer

 • Anneglor

  Gleder meg til å se og kjenne på ferdig sjal, tror det blir skjønt – jøss 73 har tittet innom bloggen din i dag:)

 • Anneglor

  Gleder meg til å se og kjenne på ferdig sjal, blir herlig og skjønt:) Flott bilde av perlene!

 • Hege

  Kommer til å bli et nydelig sjal.
  har funnet fram garn og pinner, men har ennå ikke hatt tid til å legge opp til mitt 😉 Får se om jeg får tid nå i helgen.

 • AnnetteK

  Det sjalet ser ut til å bli veldig lekkert 🙂
  Fikk ikke med meg starten på dette i år jeg…
  Gleder meg til å se babyklærne du strikker også.