Ukategorisert

Ferdig garn og progresjon på et sjal…

På tide å skrive et innlegg som ikke BARE viser dagens spinneprogresjon, men litt spinning blir det jo, selv om det i dette innlegget blir i form av ferdig garn. For jeg har nemlig fått tatt bilder av det jeg har fått ferdig i løpet av Tour de Fleece.

Det første jeg fikk ferdig var 120 gram BFL fra junisendingen i fiberklubben IntoTheWhirled. Er så fornøyd med at jeg har funnet innstillingen på rokken som gir meg perfekt Mariannegarn. Dette er da 466 meter totrådet garn, akkurat passe til et sjal hvis jeg har lyst til det, eller en babyjakke 🙂

Det andre jeg er ferdig med er også BFL, men fra junisendingen i fiberklubben Greenwood Fiberworks, fargen heter Metro. Fortsatte med samme innstilling på rokken (22:1) og fikk også denne gangen et garn som jeg liker godt å strikke med. 112 gram og 437 meter.

Og over til strikkingen… Den går litt trått. Jeg trengte et prosjekt å strikke på mellom mønsterdelene på mysteriesjalet. Valget falt på sjalet som heter Iris – Goddess of Rainbow Shawl, i et nydelig garn av silke og superwash merino. MEN, jeg liker ikke sjalet. Jeg har nå strikket en god del lengre, og jeg synes det blir alt for lite i forhold til hva jeg liker. Sååå, akkurat nå har jeg lyst til å rekke det opp. Kanskje jeg gjør det i kveld, jeg har ikke bestemt meg. I morgen kommer det ny del av mysteriesjalet, så da kan jeg kose meg med det istedet.