Ukategorisert

Summer Solstice Mystery Shawl

Det er blitt noen dager siden jeg sist blogget, prestasjonen under TdF har bitt meg i rumpa, og etter noen dager med forkjølelse og astma er jeg igjen nesten i farta 😉 Har fått strikket litt og siden mysteriesjalet er ferdig, var det på tide å få blogget litt.

En skål med moreller og koffeinfri kaffe holder meg med selskap mens jeg taster på tastaturet. Sjalet har vært ferdig i noen dager, men siden det er alt annet enn sommer her i Trondheim, så har det ikke egnet seg med utebilder av sjalet.

I dag har vi faktisk sett glimt av noe gult på himmelen, jeg og mamma spurtet ut og benyttet oss av noen få solstråler og oppholdsvær, det var verdt å vente på synes jeg.

Sjalet ble strikket i håndspunnet babyalpakka som jeg kjøpte på Knit Nation i fjor, da jeg var i London, og hadde spunnet nesten 700 meter med 2-trådet garn. Sjalet er strikket på pinne 3,75mm, og jeg la opp 4 ekstra repetisjoner i bredden, og har strikket 1 ekstra repitisjon av del D og E + at jeg repeterte den siste pinnen slik at den ble strikket totalt 10 ganger.

Det ble et nydelig sjal, men er alt annet enn det jeg hadde tenkt, og jeg får ikke til å bruke det selv. Derfor legger jeg det til side, og kanskje blir det en gave en gang, får se hva som skjer. Det positive er at det har vært et flott strikketøy underveis, og selv om jeg er litt skuffet over at det er mer et cape enn sjal, så er det ferdige resultatet nydelig.

 

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.