Ukategorisert

Tour de Fleece(France) – Dag 3

Dag 3 av touren er over og jeg har brukt dagen til å tvinne garnet jeg har spunnet i helga. Det tok sin tid, for jeg er jo kjent for å kanksje spinne vel tynt, men det ble lekkert. Gleder meg veldig til å vaske det og tørke det i morgen for så å sjekke hvor mange meter jeg har fått til. Men fargene er herlige!

Jeg fikk også pakke i posten fra Sissel i dag, hun har laget den FINE håndteina, og jeg måtte selvfølgelig prøvespinne den. Skal skrive mer om den, og legge ut link til shoppen hennes.

 I morgen kommer det ny ledetråd til sjalet og da må jeg ta meg tid til litt strikking også 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.