Ukategorisert

Tour de Fleece(France) – Dag 5

Den 5. dagen av Tour de France er over, og jeg har fått spunnet ca 30 gram i dag også. Men det merkes at jeg har spunnet 5 dager på rad nå, måtte legge inn en hvil mellom spinninga i dag 😉 Spørs om jeg kanskje må ta en litt roligere dag i morgen, men gjøre noe for å være med likevel. Vi får se hvordan dagen blir når jeg våkner i morgen tidlig.

Halvparten av denne ulla er ferdigspunnet 🙂

2 kommentarer

 • Marit

  Nydelig spinning, Marianne! Hva skal du gjøre med det videre?

  Jeg spinner jo også litt, men sliter med å bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Tynt, tykt, en-, to- eller tretråds …?
  I dag er det mulig jeg skal starte spinne mening som du har farget – mørk rødlilla 🙂

  Ha en fin dag!

  • Marianne Tante Ull

   Dette har jeg tenkt å tvinne til totrådet for å få mest mulig meter ut av det, og jeg vil gjerne blande fargene siden jeg synes de er litt sterke hver for seg. Jeg kjedetvinner stort sett bare når jeg vil holde fargene hver hvor seg, og så liker jeg best å strikke med totrådet.

   Gleder meg til å se hvordan det rødlilla blir 😀