Ukategorisert

Tour de Fleece(France) – Dag 8

I dag har det ikke blitt så mye spinning på denne frøkna, men jeg har spunnet litt, ikke verst bare det. Begynte på en silke/polwarth-blanding fra Enchanted Knoll Farms i dag, og jeg tror det blir helt nydelig ferdig. Håper formen er mer tilstede i morgen, slik at jeg får gjort litt fremgang på det rosalilla 🙂

Jeg har hvertfall fått tatt litt bilder og målt de to hespene jeg har spunnet den siste uka. Men jeg kjenner at jeg ikke orker å laste inn bilder i kveld, så det får bli i morgen.

I kveld skal jeg bare sitte i sofaen med beina høyt, og jeg skal strikke videre på sjalet jeg har begynt på som mellomstrikk mellom sjalmysteriet. Sjalet jeg har begynt på heter Iris – Goddess of Rainbow Shawl og er spesielt designet for garn som er multifarget. Jeg har funnet frem et nøste fra Easyknits i superwash merino og silke, og jeg elsker hvordan det blir. Skal prøve å få lagt inn bilder av det i morgen 🙂

God kveld!

2 kommentarer