Ukategorisert

Lite action uten kamera og datamaskin

Jeg må si jeg gleder meg virkelig til å få maskinen min tilbake fra verkstedet og igjen få muligheten til å ta skikkelige bilder og legge de inn på maskinen før jeg blogger. Men jeg blir nok uten den muligheten i helga også, kanskje jeg får den tilbake på tirsdag, det er hvertfall håpet.

Mens jeg venter på Mr.Mac lakker jeg negler, leser litt, strikker og ser på OL 🙂 Hvis du du synes det er stille her inne så kan du følge meg inne på instagram, nicket mitt der er TanteUll 🙂

Én kommentar

  • Rine mor

    Utrolig bra, og ikke minst spennende bok Predikanten. Har lest alle krimbøkene av Camilla Läckberg, like bra alle sammen. Så fengslende at det er vanskelig å legge fra seg.

    Koselig at du titter innom bloggen min! Ikke glem å legge deg til som følger også 😉

    rine-mor.blogspot.no