Ukategorisert

Små ting som redder hverdagen

I dag måtte jeg igjen levere inn Macbooken min på service, ser ut som den trenger et nytt batteri. Det er surt å måtte levere den fra seg, men det er tross alt billigere med et nytt batteri enn en ny maskin.

Den er jo en stor del av hverdagen min når jeg surfer, leser blogger, ser podcaster og TV-serier mens jeg holder på med håndarbeidet. Det gjaldt å tenke kreativt i dag, og jeg kom frem til at med et tastatur til Ipaden så ville ting bli enklere, og det ble det jammen meg. Ipaden har fått nytt liv med dette etuiet og tastaturet fra Kensington.

Nedenfor er vidunderet 🙂 Jeg satt og så på podcaster mens jeg spant i dag, i skjermen på ipaden ser dere en full spole med merino/silke. Jeg har spunnet ferdig 200 gram, og i morgen skal det tvinnes. Moro!


Marianne <3

2 kommentarer

 • Marianne G

  Slike tastatur er kjekke, ja. Jeg har omtrent maken til tafsefjøla jeg har. Noen ganger er det greit å ta gode taster å skrive på.

  Ønsker deg en trivelig helg med Padde og Rokk.

  Klem

 • Sissel

  Jeg har et hardcover tastatur fra logitec til min. Veeeldig greitt når jeg skal lskrive mere enn bare litt.
  Og det blå garnet ble nydelig!