Ukategorisert

Å leve utenfor boksen

I lengre tid har jeg manglet strikkelysten til å strikke sokker, men vinteren nærmer seg, og min sokkegarderobe er blitt utslitt. Hva gjør man når man ikke har lyst til å strikke sokker, og ikke har lyst til å bruke noe av garnlageret? Jo, man tar seg en tur utenfor boksen, også kalt comfortsonen. Jeg tok turen til GnomeAcres og så at jeg kunne forhåndsbestille Halloween-garn derfra. Halloweensokker er kult, og det blir det på meg 😀

I går kom garnet, Monster Kerfuffle, knalloransje, lilla og turkis, helt klart ikke Marianne, men akk så kult! Nøstet opp i dag og er godt i gang med et sokkemønster som heter Breaking Hearts (Ravelry.com). Deilig å finne igjen litt inspirasjon!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.