Ukategorisert

Dropskjole til lillesøster

Det nærmer seg at jeg blir tante på ny igjen snart, og mens jeg venter har jeg strikket enda en kjole til prinsessa. Denne gangen ble det mønster fra Garnstudio, jeg valgte den rett og slett fordi jeg hadde passende garn til det mønsteret. Nemlig Babyalpaca Silk fra Drops. Kjolen er strikket på pinne 2,5 mm og 3 mm, og jeg brukte 100 gram garn. Jeg ser for meg at denne er av det slaget som vokser med ungen, det blir ikke en til i større størrelse hvertfall. Rysjekanten på denne kjolen i str 1-3 mnd hadde nemlig 395 masker, og var langtekkelig 😉

Nederst ser dere bilde av det neste strikkeprosjektet, en vest som heter Milo. Men siden jeg er så treg med å blogge, så er den allerede ferdig 😉 Blogger mer om den senere, har nemlig planer om en til storebror også, og da kan de blogges sammen. Lillesøster og storebror i like vester ❤

5 kommentarer