Ukategorisert

Mitt nye lille verktøy

For litt siden bestilte jeg nye oljeflasker til rokken hos Spinningbunny, og da la jeg merke til at hun hadde «The Knit Kit» på tilbud, i årets farge, knall rosa! Jeg motsto ikke fristelsen, og bestilte et til meg selv. Har kikket på det i flere år, men det har aldri blitt til at jeg har kjøpt det. Men nå er det her, og det var en moro liten oppdagelsesferd for å finne ut hva alt var 🙂

The Knit Kit!

Avtagbar heklekrok i 2 størrelser, trådkutter og radteller

Målbånd med cm og tommer (inches).

Pinnestørrelsemål

Sammenleggbar saks, maskemarkører, stoppenål,
og to topper til å sette på pinnene for å hindre at maskene faller av.

Saksa når den ikke er lagt sammen.

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.