Ukategorisert

GiveAway – Beagin maskemarkører!!!

I Sverige er det ei dame (www.beagindesign.com) som lager verdens beste maskemarkører, mine favoritter som jeg bruker hele tiden. De er små, lette, solide (ingen har gått i stykker og jeg har brukt mine mye). En annen fordel som jeg liker VELDIG godt er at de er såppas små at de ikke hekter seg fast i ting, eller forstyrrer meg mens jeg strikker.

Siden jeg ELSKER disse synes jeg en av dere skal få prøve de også, og jeg har kjøpt et sett på 10 stykker som den heldige vinner får i postkassa. De som jeg gir bort passer til strikkepinner opp til 5mm.

Hva må du gjøre?

Legg igjen en kommentar under dette innlegget og fortell meg hvorfor du har lyst til å vinne disse 🙂

Jeg trekker vinneren den 31. oktober 2012!

18 kommentarer

 • Daiay

  JEG vil vinne, siden jeg ikke har funnet maskemarkører ennå som er enklere å bruke, enn en tråd i en kontrastfarge 🙂

 • Kristin R

  Jeg ønsker vinne fordi man rett og slett fordi jeg har gidd bort mange av markørene mine, og at jeg har lyst til å prøve noen nye 🙂

 • Hanne

  Jeg vil veldig gjerne vinne disse fordi de maskemarkørene jeg har prøvd henger seg opp i strikketøyet og tråden forviller seg inn i maskemarkøren. Flere ganger har klipt tråden for å få løs maskemarkøren. Så for meg er det tråd som er tingen. Kanskje nye markører kan få meg til å droppe tråden:-)

 • Line Kristine

  Jeg vil gjerne vinne! Hvorfor? Jo, fordi jeg ikke har maskemarkører og bruker andre provisoriske løsninger som ikke er så langt nær så praktisk (og fint å se på).

 • Moira

  Jeg vil ikke vinne, jeg SKAL vinne!!! (ja, ja, jeg er i USA naa og alle her er hypervinnerer). Og jeg skal vinne fordi jeg har akkurat kjoept kjempedyrt garn (Venezia worsted, Cascade yarns) til en jakke (Harvest Moon) og jeg trenger en del maskemarkoerer som ikke oedeleger garnet!

 • Rannveig

  Markørene ser gode og fine og praktiske ut. Jeg har aldri prøvd denne typen før, men har veldig lyst!

 • Emilie

  Jeg vil gjerne vinne fordi maskemakørene ser fantastisk vakre ut, og fordi jeg forløpig bruker en hyssingtråd som maskemarkør, og det blir fort kaos når jeg strikker mer kompliserte ting.

 • Ingunn S

  Akkurat hva jeg trenger!! Kommer meg ikke videre på jakken jeg startet så optimistisk på for en tid siden; Det skal økes i siden og felles på frontstykkene….
  😉

 • Rikke Bentzen

  Uff. Som et smykke. Disse maskemarkører vil gjøre det sidste til at fuldende oplevelsen med at stikke med delikat hjemmespundet garn i silke/merino blanding på mine yndlingsstrikkepinde. Da duer plastik ikke. Har prøvet nogle fine hjemmelavede, som at så lange at arnet snoet sig om pinden. Derfor ønsker jeg at vinde.

 • Lena

  Jeg kunne gjerne tenke meg slike «maskører»… Er novise innen strikking og trenger alt jeg få kan av innput på gode, praktiske duppeditter. Ser jo behovet her etterhvert…
  Dessuten har jeg ikke hell i kjærlighet, kanskje jeg har i spill??? Hehe…