Ukategorisert

Halloweensokker

Det er ikke hver dag jeg strikker med SÅ knalle farger som disse, men jeg hadde lyst på Halloweensokker i år, og siden GnomeAcres hadde forhåndsbestilling på garn, bestilte jeg mitt første nøste derfra, i fargen Monster Kerfuffle. Jeg er bare så utrolig fornøyd med disse, og jeg gleder meg virkelig at jeg kan begynne å bruke de.

Mønsteret jeg har strikket heter Breaking Hearts (Ravelry.com) og jeg kan virkelig anbefale det! Jeg fikk prøvd meg på en ny type kant, som heter Twisted Garter Edge, og en ny type hæl som jeg ikke har prøvd før. Forskjellen på hælen er at det felles under foten istedet for på sidene av foten som det vanligvis gjør. Sokken sitter som støpt på mine føtter, og mønsteret er genialt. Dette skal jeg strikke igjen!

Disse sokkene er strikket på pinne 2,5 mm, og er i str 34.

 

3 kommentarer

 • Lunamon

  Å disse var lekre, blei faktisk frista! OG det skal mye til for sokker er det kjedeligste jeg veit å strikke. Likte spes den kanten, hjertene og den andreledes hælen..
  Må titte mere på denne. Har forresten begynt som smått å blogge igjen..
  Ha en strålandes dag videre.

  • Marianne

   Takk 🙂 Sokker kan være ganske morsomme, selvstripende sokker er moro for da vil man strikke videre for å se hvordan de blir, eller så kan man strikke litt spennende mønster. Jeg likte ikke sokker før jeg heller, men nå elsker jeg sokkestrikking, det gjelder bare å bruke spennende garn og mønster 🙂