Ukategorisert

Longest Thread

I november foregår det en konkurranse i Australia, The Longest Thread, der man fra hele verden kan sende inn bidrag. Konkurransen går ut på at man skal spinne mest mulig meter på 10 gram ull, og man må minimum sende inn 10 gram tråd. Rhonna har inspirert meg til å prøve, og jeg vet at jeg ikke er i nærheten av noen seier, men alle som deltar for bevis for at de har deltatt, med resultatet på, og det synes jeg er litt moro.

I går ble jeg ferdig med min første prøve av merino (16 micron), desverre så fikk jeg bare 8 gram, hadde jeg hatt 10, så hadde jeg nok sendt inn dette. Men jeg er veldig fornøyd likevel, for jeg fikk 74 meter 2-trådet garn ut av 8 gram ull. Det er bra det! Hvis jeg regner det om så hadde jeg fått 900 meter 2-trådet garn på 100 gram, det er litt moro å tenke på, hehe 😀