Ukategorisert

Ny rundpinne til sokkestrikkingen og Magic Loop

I dag fikk jeg en ny rundpinne i posten, en rundpinne som heter HiyaHiya Sharp. Jeg strikker sokkene mine på rundpinne og bruker teknikken magic loop, jeg har lenge brukt KnitPro sin rundpinne i str 2,5 mm og 80 cm lengde. Men den er blitt utslitt, og skjøten har blitt for grov, noe som gjør at det er vanskeligere å få flyttet pinnen rundt. Derfor fant jeg frem Addi-pinnen min (også kjent som PT) og strikket med den mens jeg ventet på kjøpet som som fra USA.

Mange har skrytt av Hiya Hiya Sharp og jeg er 100% enig. Den er MYE spissere enn Addi, og skjøten er finere, den veier mindre og wiren er mer fleksibel. I love it!

Har tatt bilder hvor jeg sammenligner Addi og Hiya Hiya Sharp. Sokken jeg strikker har byttet pinne, og sokk nr. 2 skal strikkes på nypinnen min. Enn så lenge er jeg forelsket!

Den første sokken er ferdig. Mønsteret heter Breaking Hearts, og garnet er KnitPicks Felici i fargen Fizz.

5 kommentarer

 • Lunamon

  Å de sokkene er såååå nydelige, fargene er bare utrolige!

  OG jeg er så enig med deg i at spissen på nypinnan er så mye bedre enn de andre.

  Ha en flott kveld videre med strikkinga og åndenes makt.

 • A9ta

  sokkene dine har herlige farger, flott mønster og råstilig hæl. Skikkelig bli-glad-sokker. Lykke til med neste sokk på ny pinne.

 • ani

  Fiiine sokker med utrolig flott hæl. Jeg måtte sjekke ut det mønsteret, men endte opp med Tortuga Twist Socks, kjekt å lære seg nye teknikker. Det er inspirerende å følge med på bloggen din

 • Xhantippe

  JEg er blitt veldig glad i mine Chiao Goo, men kunne godt tenkt meg å prøve hiya hiya. Hvor har du bestilt dem fra? Hyggelig blogg forresten, nydelig spinning av loopbaten.