Ukategorisert

Oppussing vs håndarbeid, hvem vinner?

Det har vært litt stille på håndarbeidsfronten de siste dagene. For noen uker siden pusset jeg opp deler av stua og ble veldig fornøyd, men så er det plutselig kommet varmepumpe på banen og da var det igjen behov for litt ommøblering, og med ommøbleringen dukket det opp en veldig stygg murvegg som ropte etter maling. I dag har min hvite stygge mur på stua blitt en flott gråfarge som heter Hvit lin. Nå er stua nesten ferdig, og jeg koser meg veldig. Nye farger, nye impulser, og nye måter å dekorere på.

Det som blir konsekvensen av at jeg pusser opp, er at jeg går tom for krefter og det blir bare hvile på kveldstid istedet for at strikkepinnene blir trimmet 😉 Det jeg HAR fått gjort er at jeg har spunnet litt på sytråden min, og jeg er nå på siste farge av ulla, og er straks ferdig. Slenger med et lite bilde av to av fargene, den lyse er innenfor den grå, og nå er det burgunder til slutt.

Én kommentar

  • A9ta

    Forandring fryder, men det er slitsomt. Du får slange deg på sofaen og nyte resultatet og se på snøen som lavere ned ute.