Ukategorisert

Prinsesseteppet i bruk

Verdens søteste ❤

I sommer viste jeg frem prinsesseteppet som jeg hadde strikket til niesa i silkeull fra Nøstebarn. Og nå som hun er født er det ekstra moro å kunne vise frem henne sammen med teppet. Jeg elsker dette mønsteret og det tror jeg lillefrøkna også gjør. Hun har brukt teppet hverdag og hele tiden siden hun var helt fersk. Derfor ble tante ekstra glad da lillefrøkna hadde vært hos fotograf og teppet var med på bildene også. ❤

Så til alle som har lyst til å strikke prins(ess)eteppet, jeg anbefaler det på det varmeste! Jeg har strikket det i både vanlig 2-trådet ull fra Nøstebarn, og silkeull, og silkeulla er klar favoritt 🙂

7 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.