Ukategorisert

Variasjon på strikkepinnene

Kampen om å bli prioritert på strikkepinnene ble uavgjort 😀 Jeg la opp til sokker, OG strikket litt på jakken som det sakte, men sikkert går fremover med. Jakkemønsteret jeg strikker heter Peasy, og jeg bruker Babyalpaca Silk fra Drops og pinne 3,75 mm. Jeg hadde den over på to rundpinner i går, og prøvde på, og det ser ut til at den kommer til å passe 😀 Jeg har gått litt bort fra mønsteret og øker under armene for å få en mer a-linjet jakke som jeg tror passer meg bedre siden hoftene er større enn hva mønsteret i min størrelse sier 😉 Satser på at det blir bra 😀

På det selvstripete sokkegarnet (Felici fra KnitPicks i fargen Fizz) hadde jeg tenkt å strikke helt enkle sokker med «etterpåhæl», men jeg ombestemte meg siden jeg synes sokker som har litt struktur og mønster sitter bedre på mine føtter. Valget falt derfor på BreakingHearts IGJEN, og det er SJELDEN at jeg strikker samme mønster rett etter jeg er ferdig med noe. Det skjer så og si aldri, men jeg falt virkelig for dette sokkemønsteret, og siden det er ensfarget i striper, kommer mønsteret skikkelig godt frem. Og jeg tenker det blir en rest til overs, som passer perfekt til prematurluer.

Jeg gleder meg virkelig til å prøve dette garnet og se hvordan det holder seg i brukt. Det er en sann glede å strikke med det, og er godt og mykt. KnitPicks selges ikke i Norge, men jeg har kjøpt mine nøster hos Great British Yarn.