Ukategorisert

Babylue fra Nøstebarn

Jeg ble akkurat ferdig med en babylue fra Nøstebarn og tenkte at jeg likegodt kunne benytte fredagsroen til å blogge den, så her kommer den i all sin prakt, uvasket og ublokken, men like fin fordi. Luen er fra mønsteret som heter Babylue fra Nøstebarn, som finnes i str 0-6 mnd og 6-12 mnd. Denne har jeg strikket i en str som forhåpentligvis skal være 12-18 mnd 😉 Jeg har justert mønsteret opp, og håper at den passer til hun som skal ha den.

Luen er strikket på pinne 2,5 cm, i silke-uld fra Nøstebarn i mørklilla, med en liten lyserosa blomst som pynt. Og med en liten blingblingknapp, så får du til noe ekstra med luen. Nå håper jeg bare hun som har ønsket seg den, blir fornøyd 🙂

 

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.