Ukategorisert

Peasy jakke til meg selv – easy peasy ;-)

Det har vært stille fra meg på bloggen, og grunnen har vært at jeg har vært veldig kjedelig på strikkefronten, da ble det ikke så mye blogge om. Men kjedelig på strikkefronten kan også bety ferdigstilling! Jeg har nemlig strikket ferdig jakken til meg selv som jeg har jobbet med, Peasy cardigan. Jakken er strikket i Babyalpaca Silk fra Drops, og jeg har brukt litt under 8 nøster på den.

Jakken er modifisert for å få den til å passe min kropp, og jeg er veldig fornøyd med at jeg økte under ermene for å få en mer A-linje på jakken, for det gjorde susen! Jakken sitter som støpt, eneste minus er at garnet er så mykt at den spriker foran. Den er ikke for liten, den er bare supermyk! Jeg skal kjøpe meg bånd og sy på bak knappestolpen, slik at den blir stødigere, tror det vil gjøre susen.

Spriker litt foran, men det vil gå bort når jeg forsterker med et bånd bak knappestolpen 🙂

 

10 kommentarer