Ukategorisert

Jakke til tantegulljenta

Jakken til Sofia ble ferdig i går kveld. Mønsteret er fra Dale Baby 164 og er strikket i babyull fra Dale. Jeg har brukt pinner nr 2,5 mm og 2 mm til vrangborder og knappestolpene. MYE arbeid til en liten jakke, men så blir det ekstra flott til slutt da, og så vet jeg at selv om babyulla ikke er favoritten å strikke med, så har jeg en ferdig jakke som ble mykere etter vask, og som er slitesterk. Den er i str 6 mnd, og enda for stor til hun som er straks 4 mnd, men ingen fare 😉 Frem til denne passer, så har hun jo en liten rosa havskumjakke i Wollmeise som passer 😉 Når denne blir for liten, så er det nok sommer og hun klarer seg uten ull til høsten. Da må tante frem med pinnene igjen! Montro hva som skal strikkes da, jeg har hørt et ønske om matchende lillesøster og storebror til neste vinter, hehe.

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

Klippekanten med knappestolpene som er dobbel:

SONY DSC

11 kommentarer