Ukategorisert

Oppdatering på babyjakken

Det er på tide med en liten oppdatering på babyjakken jeg strikker, fra Dale (designer: Olaug Kleppe). Jeg måtte jo rekke opp og starte på nytt, og jeg har strikket en del tilbake også, jaja! Så jeg har vel egentlig strikket en hel jakke nå, bare at den fortsatt er halvferdig 😉

Jeg er i hvertfall blitt ferdig med mønsterstrikken og bærestykket, og har nå delt av til ermer. Resten av bolingen er bare glattstrikk, og så er det bittelitt mønster nede på ermene. Plankekjøring kanskje? Men det tør jeg ikke konstatere, med tanke på historien jeg har hatt med den til nå 😉

20121218-125046.jpg

3 kommentarer

  • Lunamon

    Den blir utrolig lekker! Da mine var små var nok jakke det plagget i tillegg til baby i rib, det som var aller mest brukt. Ha en flott dag videre.

  • A9ta

    Flott mønster og nydelige farger. Du kommer nok i mål til slutt. Og når jakken er på prinsessa som skal bruke den, er det verdt alle rundene. Lykke til med resten. A9ta