Ukategorisert

På strikkefronten

I helga skulle det være julekulestrikking på garnbutikken Fortuna i Meldal. Jeg kunne ikke dra dit, men jeg hadde veldig lyst til å strikke meg noen flere julekuler. Da boken Julekuler av Arne&Carlos ble gitt ut for 2-3 år siden strikket jeg 3 kuler som jeg har hengt opp hver jul, men i år hadde jeg nye planer for de, og da hadde jeg lyst på flere. Så når det var julekulestrikking i Meldal, hadde jeg julekulestrikking her hjemme 😀 I løpet av et par dager fikk jeg strikket 3 stk. En med hjerte, en med rein, og en med et ekorn på. Alle ble strikket i babyullrester på pinne 2,5 mm.

20121210-174720.jpg

Ekornet blir til! Moro med ekorn, for hver dag har vi 7 stk på besøk flere ganger på fuglematstasjonen, må jo ha ekorn inne også! Bruker Knit Pro strømpepinner til kuleprosjektet, de holder seg der de skal være.

20121210-174732.jpg

Julekulebusken min, de to grønne er strikket i Wollmeise.

20121210-174655.jpg

Og med GOD JUL fra Kremmerhuset så ble det akkurat som jeg ønsket det i kroken min 🙂

 

Var en tur på Sirkus her i Trondheim i dag, og tok en titt innom Jens Hoff (garnbutikkjeden i Trondheim). Der hang det en utrolig flott jakke i str 12 mnd. Jeg kjøpte med garn, og neste prosjekt blir jakke i str 6 mnd til niesen. Hun er nå blitt 3 mnd og bruker den rosa Wollmeisejakken jeg strikket til henne i str 0-3 mnd (mer 3 mnd enn 0 mnd). Denne skal strikkes i Dale Babyull, og jeg har kjøpt lilla blomsterknapper.

20121210-174621.jpg

4 kommentarer