Ukategorisert

Tålmodighet er en dyd

I går så jakken til Sofia slik ut, jeg var kommet langt ned på bærestykket og skulle begynne på hovedmotivet, det var da det skjedde. Motivet gikk ikke opp i det maskeantallet jeg hadde, og telling X  ganger viste at jeg hadde gjort noe feil, for jeg manglet 2 masker fra maskeantallet, og 6 masker for å få motivet til å gå opp. Hva var eneste løsning? Rekke opp! Jada, 4 forskjellige nøster, pinne 2,5  og masse mønster, hurra for en drømmejobb (les: ironi). Men jeg er sta som et esel og bestemte meg for å rekke opp før jeg fikk lov (av meg selv) til å finne senga i går kveld.

20121212-210904.jpg

Nå ser jakken slik ut, og jeg er på rett spor. Det skal sies at det er viktig å få med seg alle setningene, spesielt den som sier at klippemaskene ikke skal være inkludert i maskeantallet 😉

20121212-210912.jpg

6 kommentarer