Ukategorisert

Fra mammas strikkepinner

Mamma strikket mye da jeg var lita, men etter hvert som min strikkelyst økte så mistet hun litt motet (hennes ord, hehe). Derfor synes jeg det er veldig veldig moro at jeg har klart å inspirere henne i gang igjen, og ikke nok med det, hun har kjøpt seg rokk, og spinner hun også 🙂

I forrige uke ble hun ferdig med enda en hitchhiker, og denne gangen var det en til meg. Jeg har tidligere strikket 2 hitchhikere til henne, mens jeg selv har ingen, så da ble det min tur til å få en hitchhiker fra henne. Garnet valgte jeg, og det ble den siste Loop-ulla som jeg spant før jul. Burgunder, lilla, grå og lys grå, med glitter. Et virkelig stort sjal, og jeg elsker det!

Tusen takk mamma!

 

20130115-114112.jpg

20130115-114120.jpg

20130115-114131.jpg

2 kommentarer

  • anneglor

    Tusen takk for at du har tro på meg Marianne:-) Artig å bli inspirert av deg og jeg har ikke glemt alle kunster:-)