Ukategorisert

Jeg dater…

… Marius :p

Derfor det har vært så stille fra meg, strikkepinnene har klirret og jeg har ikke hatt tid til å blogge. Teststrikkingen er 95% ferdig, mangler 2 kanter, og så er jeg godt i gang med Mariusstrikk.

Jeg har vært litt tilbakeholden med Mariusstrikkingen, men nå har jeg slått til og sagt ja til to (!) ønsker. Så her sitter jeg og strikker en Mariusgenser med rundsal, og garn ligger klart til et vognteppe med Mariusmønster også. Jeg har valgt å strikke i Smart siden jeg vil at det ferdige prosjektet skal være lett å holde ved like, og at det kan vaskes i vaskemaskinen uten at det blir helt krise hvis man glemmer ullvask.

Til genseren strikker jeg i en gråfarge, og skal ha hvitt mønster og gammelrosa halskant. Til vognteppet skal det brukes lys blå og marine, med hvitt mønster. Tror begge blir knallstilig! Bare 1 arm igjen på genseren, og så er jeg klar for mønsterstrikk.

Oi! Vannmerket på bildene er blitt glemt i årskiftet, men neste innlegg blir med 2013 på :p

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

4 kommentarer