Ukategorisert

Magrathea

Det siste som har kommet av pinnene mine, er TV-strikketøyet Magrathea. Et sjal som er designet av samme dama som har lagd Hitchhiker-mønsteret. Forskjellen er at Magrathea har en blondekant langs spissene, i tillegg til bare spissene som Hitchhiker har. Dette krever jo litt mer konsenstrasjon, men det var et veldig greit sjal å strikke. Ekstra greit ble det da jeg memorerte de 8 omgangene som skal repeteres mange ganger 😀

Jeg har brukt 150 gram 100% Wollmeise i fargen Mauerblümchen, og strikket 31 repetisjoner av mønsteret før jeg begynte på avslutningskanten. Jeg sitter igjen med et stort og godt sjal, og fikk brukt opp så mye jeg kunne av garnhespet.

Sånn så det ut mens jeg blokket det, det var stort!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg er superfornøyd med hvordan sjalet ble, og igjen så viser det at blokking er tingen, for før jeg blokket det var det nærmest umulig å se at det var en mønsterbord langs kanten 🙂

Teststrikkingen jeg har nevn tidligere holder jeg fortsatt på med, men den er alt annet enn TV-strikking. Så i går kveld begynte jeg på et nytt par votter med garnet jeg spant fra IntoTheWhirled if fargen Captain Tightpants. Kjøkkenvekta forteller meg at jeg skal ha akkurat nok til et par votter til. Men etter det blir det ikke flere votter i den fargen. Dette paret er allerede lovet bort 😀

SONY DSC

Må også vise frem lille tanteprinsessa i tanteklær fra topp til tå. Jakken er fortsatt god og stor, men fullt brukbar med en oppbrett på ermene, buksa er ribbestrikket i Wollmeise, og jeg tenker jeg kan strikke på den litt når den blir for kort, og på fotene er det heklebooties 😀

SONY DSC

5 kommentarer