Ukategorisert

Pamukkale

2013 er her, og det første som får komme på bloggen i 2013 er et hespe garn som jeg har spunnet i jula. Jeg har spunnet det på rokken min Rose (Majacraft) og resultatet ble 348 meter totrådet garn i 100% ull (Polwarth). Hespet veier ca 113 gram, og fargen heter Pamukkale.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Nå på nyåret har jeg spunnet mest faktisk, men jeg strikker litt også. Det kjedelige er at noe av det jeg har på pinnene er teststrikking, og det vil jeg ikke vise frem når jeg ikke har spurt om jeg får lov til det, men det er et tidkrevende strikketøy som krever ro rundt ørene :p Derfor må jeg også ha et enklere strikketøy til å strikke på når jeg har selskap, eller ser TV. TV-strikketøyet har denne gangen blitt sjalet Magrathea av Martina Behm (hun som designet Hitchhiker-sjalet) Jeg strikker det i Wollmeise på pinne 3, og det deilige er at jeg nå har memorert mønsteret og pinnene kan klirre i vei uten så alt for mye konsentrasjon!

 

20130105-184049.jpg

3 kommentarer