Ukategorisert

Tomt i strikkekurven

I går ble jeg ferdig med vottene jeg har strikket på mens jeg har sett TV, det betyr at jeg er helt tom for strikketøy. Jeg har 2 nye prosjekter planlagt, men mens jeg venter på garn så hjelper jeg lillesøster med ermene til skappelgenseren hun holder på med.

Så nå er lysene i stua tent, og jeg skal strikke med Drops Alpaca og Fairytale mens jeg koser meg med Idol i kveld 🙂

God helg!

20130118-192611.jpg

20130118-192620.jpg

20130118-192629.jpg

20130118-192636.jpg

4 kommentarer

 • A9ta

  God helg, Marianne. Du tar så mange flotte bilder som du deler raust med oss som er innom deg. Regner med at søstra di er fornøyd med å få litt hjelp. Flott sjal mora di har laget. Dere er flittige liser begge to. Gleder meg til å kjenne på det. Klæm

 • Sissel

  Åh, for en drømmesiyuasjon. Helt blanke ark. Ingen ufoer heller?
  Jeg har plukket frem en blueberry cardigan som Kan være tre år gammel… Jeg mener jeg la den bort da «ammetåka» ble så ille at jeg ikke klarte å følge mønstret.
  God helg til deg og dine:)

  • Marianne

   Jeg har et par store evighets-UFO’er, men de er uaktuelle akkurat nå 😉 Moro å plukke frem UFO’er som man har lyst til å få ferdig! God helg til deg og dine også 🙂