Ukategorisert

Hva holder jeg på med?

Plutselig ble det så stille her, men det har sin naturlige forklaring. Kreftene strekker ikke til, og jeg får ikke strikket og spunnet så mye som jeg vil, så utrolig frustrerende å ligge på sofaen og ha lyst til å strikke, men så kjenner man at man ikke orker å holde i pinnene. Eller hvis jeg spinner en liten stund, så orker jeg ikke mer den dagen. Men jeg har noen småtterier på gang, som jeg jobber med når jeg orker.

Første prosjekt er et par GULE sokker, og grunnen til at de er gule er forståelig når jeg sier at sokkemønsteret heter Sunshine (Cookie A, fra boka Sock Innovation). Jeg strikker de i et garn som jeg kjøpte for 3 år siden, tiltenkt akkurat dette sokkemønsteret. Garnet har ligget lenge til marinering, men nå var det på tide å sette i gang. Jeg strikker de med Magic Loop teknikken, og lager begge to samtidig.

DSCN0114

Andre prosjekt er et spinneprosjekt. Jeg aner en trend her, for denne ulla har også ligget leeenge til marinering i hylla, og det var på tide å sette i gang. Hvorfor jeg kjøpte denne fargen er et mysterium for meg, men det er 8oz Superwash merino fra Crownmountain Farms, i fargen Ya-Ya. Jeg har delt opp i 3 deler, og skal tvinne til et tretrådet garn. Jeg er superspent på hvordan det blir, det er jo kjent at ull fra denne plassen ofte blir mye finere når den er spunnet 😉

DSCN0070

DSCN0111

Og så til det siste prosjektet, jeg har blitt fostermor for en Skappelgenser. Søster har strikket nesten hele selv, men nå har jeg sagt ja til å gjøre den ferdig. Teamwork! Strikkes i alpakka fra Drops, og Fairytale.

DSCN0124