Ukategorisert

Marius i blåfarger

Mariusstrikken fortsetter og denne uka har jeg fått strikket mye på Mariusvognteppet. 45 cm av teppet er i glattstrikk uten mønster, og med min nye favorittserie (Mad Men!) så har strikkepinnene klirret i jevn takt. Dette teppet skal være til en liten gutt, så hovedfargen er lyseblå, med hvitt mønster og en liten dæsj marine. Det blir lekkert 🙂

I kveld ble jeg ferdig med hoveddelen, og i morgen må jeg og symaskinen ha oss en liten date, så jeg får sydd klippekantene og klippet opp. Deretter er det bare kanter igjen, juhu 🙂

Photo 09.02.13 22 53 28

 

 

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.