Ukategorisert

Nytt prosjekt i emninga

For 2 år siden kjøpte jeg meg en ullfell fra en Polwarth sau på New Zealand. Den kom i all sin prakt med rusk, lort og det som følger med 😉 Jeg har vasket den, kardet halve, og spunnet halve til et tretrådet veldig tynt garn. Planen var å skulle strikke et pledd som jeg har strikket tidligere, men garnet ble for tynt til at jeg våger å strikke et pledd i hullmønster. Derfor har hespene fått henge uten at jeg har visst hva jeg skal bruke det til. Jeg har 549 gram, og tykkelsen er light fingering for de som skjønner den benevnelsen, altså tynt babygarn vil jeg si.

I går kveld før jeg sovna lå jeg og klekket ut en plan, garnet skal bli et BØLGETEPPE, et heklet et. Så i ettermiddag nøstet jeg opp hespene, fant frem heklenål 3,5 og lagde en liten prøve. Dette tror jeg blir bra. 😀 Tenk å kunne krype under et selvlaget pledd hvor jeg også har vasket, kardet og spunnet garnet før jeg heklet det!

DSCN0085

RSCN0083

 

DSCN0079

DSCN0086

DSCN0087

6 kommentarer