Ukategorisert

Eliina shawl

Forrige fredag ble jeg ferdig med Sunshinesokkene og var på jakt etter nytt strikketøy. Jeg fant et hespe håndspunnet garn som jeg hadde lyst til å bruke, og med hjelp fra snille venner på Facebook kom jeg frem til at mønsteretet Eliina shawl passet til akkurat dette garnet. Jeg mangler 100 meter, men har valgt å kutte ut en repetisjon på hoveddelen, og strikker på en pinnestørrelse mindre, så jeg håper og tror at det ordner seg, hvis ikke må jeg jukse til noe tror jeg 😉

Garnet jeg bruker er fra en batt som jeg spant i juletider. Det er 80% targhee, 15% tussah silk og 5% kasjmir og glitter. Jeg har tvinnet til et totrådet garn og fikk 585 meter på 113 gram.

DSCN0211

Jeg jublet litt over at jeg kom til ytterborden i går kveld, nesten ferdig jo! Det er da jeg IKKE skulle ha funnet i kalkulatoren, for den fortalte meg at jeg har minimum 10500 masker igjen å strikke *fnis* Det straffer seg å være for nysgjerrig 😉

DSCN0214