Ukategorisert

Kjole til lille niese

Da niesen ble født strikket jeg en alpakkakjole til henne i str 1-3 mnd etter mønster fra Drops. Den har hun brukt MASSE, og søster ønsket seg en ny kjole nå som den forrige er mer vest enn kjole 🙂 Men det er ganske bra, hun er straks 7 mnd og den kan fortsatt brukes 😀

Nå som jeg skulle strikke en større gikk jeg for størrelse 12-18 mnd, noe som tilsvarer 74/80 og som hun kan bruke nå faktisk. Denne er frisket opp med noen restegarnsstriper på skjørtet, og for å få de så «tilfeldige» som jeg ville brukte jeg en terning til å fortelle meg hvor mange omganger jeg skulle strikke av hver farge. Genialt synes jeg 😀

Kjolen er strikket på pinne 2,5 og 3 mm, og den herlige kanten var 448 masker, kanten tok lengre tid enn resten av kjolen, slå den! Garnet jeg har brukt er Drops BabyAlpaca Silk og Drops Alpaca.

DSCN0317

Den mørke stripen er mørk lilla, litt vanskelig å få frem den fargen på bilde.

DSCN0321

DSCN0320

Én kommentar

  • A9ta

    Lekker liten kjole i flotte farger og skikkelig swingskjørt. Det passer bra til lita prinsesse. Flott arbeid – for tålmodige.