Ukategorisert

Kjole til lillesøster av Tora Frøseth

Kjole til lillesøster har jeg strikket før en gang, men den er veldig fin, så jeg benyttet sjansen til å strikke den enda en gang. Denne er strikket i Babyalpaca Silk fra Drops, på pinne 3, og er i str. 3 mnd. Fargekoden er 3250 for de som skulle være interessert i det.  Denne strikkes fra toppen og ned, og det er ikke noe montering i det hele tatt, eneste jeg har sydd på denne kjolen er å feste trådene og sy i knappene 😀

Da kjolen var ferdig kom jeg på et par baby booties som jeg har strikket før, og som matcher kjolen perfekt. Takket være litt hjelp fra Silja, fant jeg igjen mønsteret, og satte i gang. Samme garn, og samme pinner, jeg strikket størrelse 3-6 mnd.

DSCN0269 DSCN0275

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.