Ukategorisert

Setesdalkofte

I det siste så har jeg strikket på et litt hemmelig prosjekt, eller ikke hemmelig, men en gave som jeg ville overlevere før jeg avslørte den på bloggen. Nemlig den jakken jeg har nevnt, en liten Setesdalkofte i størrelse 6 mnd.

Jeg har strikket den i Lanett på pinne 2 mm og 2,5 mm, og mønsteret finnes i Sandnes klassikere 0-4 år (noe i den duren, kanskje ikke ordrett, men pytt pytt). Siden den er i en litt større størrelse valgte jeg å gå bort i fra lys babyblå og gikk heller for den vakreste gråfargen jeg vet av, nemlig elefantgrå. Den er så fiiin! Med den som bunnfarge, og hvit mønsterfarge, ble jeg veldig fornøyd. Knappene ble grå, ganske anonyme, men det er helt greit. Det er jakken og babyen som skal være i fokus. Den er strikket rundt, og klippet opp. Jeg har funnet ut at jeg liker å sy sømmene, og så strikke kantene før jeg klipper opp. Da jeg hadde klippet opp var det bare å sy til knappestolpene og vips så var det skjulte klippekanter og doble knappestolper, akkurat som jeg liker det best.

20130307-003935.jpg

20130307-003947.jpg

20130307-004029.jpg

6 kommentarer